5a37f0dfc488ac6062ac2aa5


Ochelari De Condus Pentru Soferi .Aparitie Noua

Pret: 29.oo ron

Probabil ca foarte multi dintre noi, cei care conducem autoturisme in viata de zi cu zi, ne-am pus intrebarea fireasca, daca exista ochelari speciali pentru citit, ochelari speciali pentru computer, ochelari speciali pentru distanta, ochelari speciali pentru activitatile sportive, oare exista si ochelari special confectionati pentru condus automobile?

Raspunsul la intrebarea de mai sus probabil ca ii intereseaza atat pe cei care conduc automobilul personal ca pe o necesitate zilnica ce le confera rapiditate si autonomie dar mai ales pe cei care fac acest lucru fortati de profesia pe care o au (conducatori auto profesionisti, reprezentanti de vanzari, taximetristi, etc

Ochiul uman asigura prin functiile si capacitatiile sale colectarea foarte precisa a informatiilor vizuale. Ochelarii Speciali pentru condus au fost in asa fel creati incat sa pastreze la maxim abilitatile ochiului uman de a aduna informatii vizuale in conditii diferite de luminozitate, de la iluminarea slaba (amurg, zi innorata), trecand prin conditii de lumina puternica in timpul unei zile senine in spatele parbrizului si ajungand la conditii de iluminare foarte puternica afara, in mediu natural. In oricare dintre aceste conditii, ochelarii pentru condus permit trecerea unei cantitati constante si optime de lumina catre ochi.

Lentilele galbene colorate ale acestor ochelari va permit sa percepeti mult mai bine contrastul atunci cand Ploua,Ninge ,din fata vin autoturisme cu faza lunga activata , este ceata sau cand se lasa seara. Pe timp de noapte, proprietățile specifice de filtrare ale lentilelor va vor imbunatati vederea.

Anti-orbire, lumini masina de filtrare si razele UV, va oferim o mai buna vizibilitate in timp ce conduceti, protejeaza vederea si imbunatateste siguranta.

Material PLASTIC

Culoare: NEGRU

Lentile: Galbene

Pachetul contine:

Ochelari pentru soferi

Laveta intretinere

Suport de pastrare si transport ( ETUI )
Livrare exclusiv prin curierat rapid

Oferim discounturi Semnificative ptr achizitii engros ( minim 30 buc)