5a37f0dfc488ac6062ac2aa5


Lanternă cea mai robustă şi puternică.1+ 1 GRATIS_ CADOU SUPRIZA

Pret: 180

SUPER OFERTA 1+ 1 GRATIS  + 1 CADOU

HighLight Atomic  Led

-Lanterna Momentului , Aparitie Noua , 

- Usoara, Putere mare ,Impact la distante mari ,Multi reglabila

-5 faze de zoom,Acumulator  Puternic in pachet

-Incarcator Dubla functie ( intrebuintabil si ptr baterii de 9 v)

ATENTIE !!! Primiti si un cadou la Achizitionarea Promotiei

EFECT AUTOAPAPRARE ,AVAND POSIBILITATEA DE ORBIRE  AGRESOR PRIN FUNCTIA FLESH

Dacă sunteţi în căutarea unei lanterne de încredere 100%, cea mai bună alegere este aceasta. Lumina lanternei   este de 22 ori mai puternică decât a unei lanterne obişnuite. Lumina   este foarte puternică, şi luminează o suprafaţă mare.  Aceasta  luminează pe o lungime de 5 mile marine, deci mai mult de 8  km. Materialul din care  aceasta, este un material uşor dar extrem de rezistent, aluminiu de aeronave, care rezistă cu uşurinţă mai multor tone.

Dispune de 5 moduri diferite de a lumina. Cu ajutorul funcţiei stroboscop, lumina pulsată a acestei funcţii poate deranja, zăpăci un eventual atacator, ceea ce constituie un avantaj pentru dumneavoastră.

Aceasta este o lanternă cu LED de o calitate deosebită care poate lumina mai mult de 50 de mii de ore. Mai mult, focalizare continuu reglabilă, în acest fel poate fi luminată o suprafaţă mică, sau o suprafaţă mare, după necesităţile dumneavoastră.

 

Noi va oferim acest set de 2 lanterne mult mai rapid si mai ieftin decat o fac campaniile publicitare pe care le-ati vazut la TV plus ca produsele noastre beneficiaza de o egalitate intre rsportul CALITATE – PRET